KDV "In de Wolken"
Fairoaksbaan 91
3045 AS Rotterdam

010 - 462 76 08
info@kdv-indewolken.nl

"in de Wolken" nieuwtjes

Feestelijkheden decembermaand

17-11-2020

Ondanks de rare tijd waar we met elkaar inzitten, daarbij de geldende maatregelen respecterend, hebben we als team heel veel zin om er een geweldige decembermaand van te gaan maken.

Elkaar inspireren, met heel veel plezier naar het werk gaan, een groep kinderen om van te houden en die lichtjes die net als ieder jaar maar juist nu warmte en gezelligheid geven!

De afgelopen maand heeft iedere groep één maal een feestdag mogen organiseren. De opdracht was: verras de andere groepen met een feestelijk dagje en zet een bijzonder iemand, die het goed kan gebruiken, in het zonnetje.

Leidsters van de Kdv-groepen, Nso alsmede van de Vve-groep hebben dit geweldig ingevuld. De kinderen hadden feestelijke momenten, er werd met een cadeautje gedacht aan de hele groep en achtereenvolgens werd een nieuwe medewerkster (die net in corona tijd aan haar nieuwe baan was begonnen), de plaatselijke groenteboer, Joop die de klussen altijd doet en een oud collega (die met pensioen is gegaan in de corona tijd) verrast met een aardigheidje.

De groepen worden vanaf nu in Sinterklaassfeer gebracht.

Helaas kunnen we dit jaar het Sintfeest niet vieren samen met ouders, wat normaal gesproken juist zo gezellig is…toch hopen we er een onvergetelijk feest van te maken waarbij we de ouders zeker niet zullen vergeten.

Ook de jaarlijkse Kerstborrel voor ouders zal helaas niet plaats kunnen vinden. Echter zullen we er voor de kinderen een heerlijk feest van gaan maken.

Sluitingsdagen:

4 december na 13.00 uur is het kinderdagverblijf gesloten.

24 december sluiten onze locaties om 16.00 uur

Het kinderdagverblijf is gesloten t/m 3 januari 2021!

We wensen u hele fijne feestdagen toe, gezondheid en geluk

namens het hele team In de Wolken!