KDV "In de Wolken"
Fairoaksbaan 91
3045 AS Rotterdam

010 - 462 76 08
info@kdv-indewolken.nl

"in de Wolken" nieuwtjes

Tuinfeest 2019

25-06-2019

Zaterdag 25 mei jl. vond bij Kinderdagverblijf “In de Wolken” het jaarlijkse tuinfeest plaats.
Zoals elk jaar een ochtend vol activiteiten, lekkere hapjes en gezellige muziek voor alle kinderen, ouders en opa’s en oma’s van het kinderdagverblijf, de peuteropvang en de naschoolse opvang van “In de Wolken”.
Door het enthousiaste leidsters-team werd dit jaar gekozen om het feest een Rotterdams tintje te geven. Dit was dan ook terug te vinden in de groen-witte aankleding, menig oud-Hollands lied wat uit de speakers galmde en in de activiteiten kon je o.a. de havens, de kubuswoningen en de Euromast terugvinden.
Vanachter één van de vele kraampjes werden verschillende multiculturele hapjes aangeboden en ook de sportieve kant van Rotterdam werd belicht door een groot levend tafelvoetbalspel.
En dit alles geheel gratis.

Het enige waar “In de Wolken” op deze dag geld voor “vraagt”, is de vrijwillige bijdrage voor de loterij. Elk jaar koppelen ze een goed doel vast aan hun festiviteiten en dit keer is er gekozen voor de “Rotterdamse Sporticonen”.

Rotterdamse Sporticonen wil de Rotterdamse sporthelden eren én de gezondheid van Rotterdamse kinderen bevorderen, in het bijzonder die van kinderen uit kwetsbare doelgroepen. De kracht van het sportieve erfgoed inzetten voor een gezonde jeugd en sociale samenhang in de stad. 
Om dat te bereiken organiseert de stichting gratis jeugdsportevenementen als jaarlijkse traditie, onder de naam van en met medewerking van Rotterdamse sporticonen of hun nabestaanden.

Dankzij vele lieve sponsoren en iedereen die deelnam aan de loterij, is er tijdens dit jaarlijkse tuinfeest een recordbedrag van € 1.754,00 opgehaald! Een bedrag om trots op te zijn. Hier kan de stichting Rotterdamse Sporticonen dan ook een waardevolle invulling aan geven.

Via deze weg willen we alle sponsoren dan ook enorm bedanken voor alles wat beschikbaar is gesteld aan prijzen voor de loterij.

Met veel enthousiasme wordt er ondertussen al uitgekeken naar het volgende feest!